17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАДжей Джей Редик слага край на кариерата си (видео)

Джей Джей Редик слага край на кариерата си (видео)

Гардът отдаде на НБА 15 сезона

Баскетболистът на Далас Джей Джей Редик обяви, че слага край на своята кариера след 15 сезона в НБА. 37-годишният играч стори това чрез видео, публикувано от самия него в социалната мрежа Twitter.

Бившият възпитаник на университета Дюк попада под светлините на прожекторите в най-силното първенство в света през 2006 г. Тогава Орландо залага на него в драфта на НБА под №11. За „магьосниците“ той играе в първите си седем години в лигата.

След това Джей Джей Редик преминава през Милуоки, Лос Анджелис Клипърс, Филаделфия, Ню Орлиънс и Далас. Последният сезон 191-сантиметровият гард завърши в редиците на Маверикс, като за тях реализира средно по 4.4 точки в 13 мача.

На НБА Джей Джей Редик оставя общо 1050 двубоя, в които има средни показатели от 12.8 точки, 2 борби и 2 асистенции. През последните години си изгражда репутацията на един от най-добрите стрелци от тройката отвъд океана.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани