8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАДжейсън Тейтъм - MVP на финалите на Изток (видео)

Джейсън Тейтъм – MVP на финалите на Изток (видео)

Все още се чувствам като дете в някои моменти, когато наистина изживявам мечтата си, споделя крилото на Бостън

Джейсън Тейтъм спечели първата си индивидуална награда в кариерата си в НБА. Крилото на Бостън стана първият носител на приза MVP на финалите в Източната конференция, който носи името на легендата Лари Бърд.

Това стана факт, след като неговият тим триумфира със златото на Изток след 4-3 победи в серията с Маями. В решителния седми мач „келтите“ биха със 100:96 като гости.

Бостън е новият властелин на Източната конференция в НБА (видео)

За този успех Джейсън Тейтъм допринесе с 26 точки, 10 борби, 6 асистенции, 1 открадната топка и 2 чадъра за 46 минути на паркета. При стрелбата си от игра 24-годишният баскетболист бе 9/21, включително 4/7 зад дъгата и 4/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

В 7-те мача срещу Хийт Джейсън Тейтъм записва средно по 25 точки, 8.1 борби и 5.6 асистенции с екипа на Селтикс.

За мен е чест. В момента дори не ми изглежда реално. Просто съм изключително щастлив и благодарен за всичко това. Независимо от това колко дълго съм в лигата, не съм много далече от времето, когато бях в училище и когато мечтаех за моменти като този. Все още се чувствам като дете в някои моменти, когато наистина изживявам мечтата си. Благодаря на Бог всеки ден, че съм тук, за да мога да правя това“, сподели Джейсън Тейтъм.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани