18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАДжейсън Тейтъм: Успявам да покажа най-добрата си игра, когато се забавлявам (видео)

Джейсън Тейтъм: Успявам да покажа най-добрата си игра, когато се забавлявам (видео)

Просто се концентрирах върху баскетбола и му се наслаждавах, сподели крилото на Бостън

Баскетболистът на Бостън в НБА Джейсън Тейтъм сподели на какво се дължи силната му игра в мач №7 на полуфиналите в Източната конференция. Селтикс разбиха Филаделфия със 112:88 у дома, а крилото избухна с 51 точки.

„Звучи странно, но прегорях за шестия мач, бях твърде концентриран. В крайна сметка се оказа твърде стресиращо. Мислих твърде много за това какво трябва да направя. Колко точки трябва да бъдат отбелязани. Това беше важен момент„, заяви Джейсън Тейтъм пред американските медии. 

„В седмия двубой успях да бъда себе си. Бях спокоен, смеех се, шегувах се. Успявам да покажа най-добрата си игра, когато се забавлявам. Опитвах се да не мисля за напрежението, за това какво биха казали всички. Просто се концентрирах върху баскетбола и му се наслаждавах“, добави участникът в 4 издания на Мача на звездите отвъд океана.

На финала в Източната конференция на НБА през 2022/2023 Джейсън Тейтъм и Бостън ще се изправят срещу Маями. Двата тима се срещнаха в същата фаза и през миналия сезон, като тогава „келтите“ спечелиха серията с 4-3 победи.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани