21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАДжейсън Тейтъм избухна с 50 точки и обърка сметките на Бруклин (видео)

Джейсън Тейтъм избухна с 50 точки и обърка сметките на Бруклин (видео)

Бостън с първа победа в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън се докопа до първи успех в плейофите на НБА. „Келтите“ се справиха със съпротивата на Бруклин със 125:119 у дома, за да сведат изоставането си в серията от първия кръг на елиминациите на Изток до 1-2 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм открадна шоуто и стана шестият играч в историята на Бостън с 50 точки в мач от плейофите, като бе 13/15 от фаул линията. На сметката си той остави още 6 борби и 7 асистенции. Маркъс Смарт приключи с 23 и 6 асистенции. Тристан Томпсън оформи дабъл-дабъл – 19 точки и 13 борби.

Джеймс Хардън бе най-добър за Бруклин с 41 точки, 7 борби и 10 асистенции. Кевин Дюрант се разписа с 39 и 9 борби. Кайри Ървинг, който не бе приет особено топло от феновете на Селтикс, остана с 16 точки и 6 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Нетс почти заличиха пасив от 16 точки, намалявайки до 5 минута преди края. Джейсън Тейтъм обаче охлади ентусиазма им с кош и тимът му издържа на натиска. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Бостън и Бруклин ще бъде на 31 май. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани