25 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНБАДжейлън Браун: Разбрах, че НБА е моето място, когато бях на 19...

Джейлън Браун: Разбрах, че НБА е моето място, когато бях на 19 години

Тогава за първи път бях титуляр и играх срещу Леброн, спомня си баскетболистът на Бостън

Една от звездите на Бостън в НБА Джейлън Браун се върна назад във времето, за да си припомни кога е разбрал, че мястото му е в лигата. 198-сантиметровият баскетболист разкри, че това се е случило в първия му мач като титуляр за “келтите” в най-силното първенство в света.

Играхме срещу Кливланд. Преди двубоя ми казаха, че ще бъда в стартовата петица за първи път и ще играя срещу Леброн. Бях на 19 години. Справих се добре. Вкарах 19 точки. Тогава разбрах, че НБА е моето място”, сподели Джейлън Браун пред медиите отвъд океана.

Бившият възпитаник на университета Калифорния носи екипа на Селтикс от 2016 г. насам. Именно Бостън го избира в драфта под №3 преди четири години.

През 2019/2020 Джейлън Браун достига до финал на Изток със своя тим, но там триумфът е за Маями след 4-2 победи в серията. През миналия сезон той реализира средно по 20.3 точки, 6.4 борби и 2.1 асистенции в общо 57 двубоя в лигата с Бостън.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани