8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАДжа Морант и Мемфис развалиха празничното настроение на Леброн и Лейкърс (видео)

Джа Морант и Мемфис развалиха празничното настроение на Леброн и Лейкърс (видео)

3 поред за Гризлис в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Мемфис преодоля пасив от 14 точки, за да спечели за трети пореден път в НБА. „Гризлитата“ надделяха над Лос Анджелис Лейкърс със 104:99 у дома, като записаха 22-ра победа в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джа Морант даде искрата за Мемфис, след като отбеляза 41 точки, като бе 6/7 от тройката, в добавка към 10 борби за дабъл-дабъл. 22-годишният гард наниза 25 от точките си през второто полувремe, а освен това се превърна в автор на 11 от последните 15 точки на Гризлис в срещата.

От неговите колеги Дезмънд Бейн се разписа с 20, а Джерън Джаксън Джуниър вкара 15.

Леброн Джеймс, който навършва 37 години днес, бе най-добър за Лейкърс с 37 точки, 13 борби и 7 асистенции. Ръсел Уестбрук добави още един трипъл-дабъл – 16, 10 борби и 12 асистенции. Малик Монк остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаше след почивката, Мемфис се стегна и се вдигна на щурм, за да обърне след кош на Тайс Джоунс за 93:92 6.50 мин. преди края. Джа Морант увеличи аванса на Гризлис с поредни тройки за 99:92 4.28 мин. преди сирената. Точка на спора сложи Дезмънд Бейн с успешни наказателни удари в последните 5 секунди.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 декември Мемфис ще приемат Сан Антонио, а Лейкърс ще спорят с Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ МЕМФИС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани