7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАДжамал Мъри: Мразя да губя (видео)

Джамал Мъри: Мразя да губя (видео)

Не обичам да говоря публично за контузиите си, предпочитам да играя, допълни гардът на Денвър

Денвър остана втори в Западната конференция на НБА през 2019/2020, след като отстъпи на Лейкърс с 1-4 победи в серията. Джамал Мъри, който изнесе сериозна част от тежестта за Нъгетс, игра в последния мач срещу “езерняците” с натъртено дясно коляно.

Имам голяма синина на крака. Болеше ме през целия двубой. Сменях маратонките, но не помогна. Не обичам да говоря публично за контузиите си. Предпочитам да играя, въпреки травмите. Да, имах болка, но всичко е наред”, сподели Джамал Мъри, който отбеляза 19 точки в последната среща на Денвър в НБА през този сезон, допълнени от 8 асистенции.

Имахме страхотни плейофи, но не искам да съм от губещата страна. Мразя да губя и нищо друго освен победата няма значение за мен”, каза още гардът на Нъгетс.

Джамал Мъри оставя срещу името си средни показатели от 26.5 точки и 6.6 асистенции в плейофите на НБА през 2019/2020, а освен това, изведе Денвър до два обрата след изоставане от 1-3 в серии от елиминациите, съответно срещу Юта и Клипърс. В Орландо 23-годишният канадец имаше два двубоя с по 50 точки в плейофите.

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани