11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияДерик Маркс: Можем да играем много по-силно

Дерик Маркс: Можем да играем много по-силно

Всичко опира да отборните усилия, сподели гардът на Балкан

Ние очаквахме този мач да бъде по-лесен за нас. Направихме много грешки. Мисля, че можем да играем много по-силно. Трябва да разчитаме повече на високите си играчи. Всичко опира да отборните усилия, но мисля, че трябва да гледаме мач за мач„, сподели Дерик Маркс след успеха на своя Балкан над Берое с 85:76

Опитвам се да подобрявам стрелбата си, но се опитвам да работя и върху това да съм по-полезен на съотборниците си. Да, бих казал, че най-опасната част от играта ми е стрелбата от средно разстояние. Ако намалим грешките, това ще ни помогне по-лесно да побеждаваме“, добави гардът на „зелените“, който реализира 24 точки срещу старозагорци.

Очаквам да спечелим на старта на турнира за Купата срещу Ямбол. Те обаче също са опасен отбор. Имат играч като Джеремая Пейдж, който може да вкарва много. Ако играем силно като отбор, ще покажем нашия баскетбол и всичко ще получи“, смята Дерик Маркс.

Балкан издържа срещу Берое у дома

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани