14 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАДенвър се пребори с Голдън Стейт за първи триумф в плейофите на...

Денвър се пребори с Голдън Стейт за първи триумф в плейофите на НБА (видео)

Нъгетс оцеляха и намалиха до 1-3 в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър постигна първа победа в плейофите на НБА през този сезон. Пред своята публика Нъгетс отказаха Голдън Стейт със 126:121 и намалиха изоставането си в серията от елиминациите на Запад до 1-3.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич изнесе страхотен двубой за Денвър, оставяйки срещу името си 37 точки, 8 борби и 6 асистенции. Монти Морис добави 24 и 5 асистенции. Арън Гордън приключи с 21 точки и 6 борби.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 33 точки, като бе 10/14 от линията за изпълнение на наказателни удари. Клей Томпсън се прибра в съблекалнята с 32, от които 7 тройки. Андрю Уигинс остана с 20 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: 1.21 мин. преди края Стеф Къри изведе Уориърс напред със 121:119, но домакините не бяха казали последната си дума. Денвър сложи точка на спора в срещата със серия от 7-0, дело на Никола Йокич, Монти Морис и Уил Бартън, за да оформи крайното 126:121.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до четири успеха от седем срещи. Следващият мач между Голдън Стейт и Денвър ще бъде на 28 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани