18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАДенвър не прояви милост към оределия Маями (видео)

Денвър не прояви милост към оределия Маями (видео)

5 поред за Нъгетс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър спечели за пети пореден път в НБА. Нъгетс се справиха с лекота с Маями със 109:82 като гости, за да поставят в актива си победа №11 през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич отново бе под пара за Денвър и оформи дабъл-дабъл – 21 точки и 11 борби. Майкъл Портър Джуниър се включи от пейката със 17 и 5 борби. ДжаМайкъл Грийн също стигна до двойните показатели – 15 точки и 10 борби.

Маями не може да разчита на контузените Горан Драгич и Тайлър Хиро, както и на Джими Бътлър. В тяхно отсъствие Кендрик Нън вкара 17 точки. Бам Адебайо остана с 15, 7 борби и 6 асистенции.

И ОЩЕ: Нъгетс вече са 4-0 при последната си серия от мачове като гости в НБА, което е най-доброто им подобно постижение от декември 2013 г. насам.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Маями ще се изправи срещу Клипърс, докато в петък Денвър ще гостува на Сан Антонио.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани