7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАДенвър на полуфинал на Запад за трета поредна година (видео)

Денвър на полуфинал на Запад за трета поредна година (видео)

Нъгетс прекратиха сезона на Портланд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър се класира на полуфинал в Западната конференция на НБА за трета поредна година. Нъгетс се справиха с Портланд със 126:115 като гости, за да сложат точка на спора в серията от първия кръг на елиминациите в лигата с 4-2 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич и този път бе над всички за Денвър с 36 точки, 8 борби и 6 асистенции. Майкъл Портър Джуниър добави 26 и 5 борби. Монти Морис се включи от пейката с 22 точки и 9 асистенции.

Деймиън Лилард бе най-резултатен за Портланд с 28 точки и 13 асистенции. Си Джей Маккалъм вкара 21. Норман Пауъл остана със 17 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Трейл Блейзърс намалиха до 115:121 след кош на Си Джей Маккалъм. Гостите отвърнаха с тройка на Арън Гордън минута преди края и това бе всичко. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Запад Денвър ще се изправи срещу Финикс. Играе се до четири успеха от седем двубоя. Първият мач от серията ще бъде на 7 юни.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани