ДеМар ДеРоузън призна нещо много лично (видео)

В продължение на три години гардът постоянно пътува до Ел Ей заради болния си баща

581

Една от звездите в НБА ДеМар ДеРоузън разкри през какво е преминал в продължение на три години, за да бъде колкото се може повече време с болния си тогава баща. Златният олимпийски медалист със САЩ от Рио де Жанейро през 2016 г. остана без един от близките си хора през февруари 2021 г.

Не съм казвал на никого, но в последната ми година в Торонто баща ми се разболя точно преди Коледа и оттогава влизаше и излизаше от болници в продължение на три години. В продължение на три години постоянно летях до Лос Анджелис, а след това се връщах за мачовете. Правил си го толкова много пъти, дори и в дните на някои двубои„, споделя ДеМар ДеРоузън пред Bleacher Report.

Това бе може би най-трудният ми момент в живота. Прекарах толкова много часове в самолета, мислейки си, че съм единственият човек, от когото се страхувах. След това трябваше да изляза и да играя пред толкова много хора. Това е едно емоционално влакче, през което преминавах в този период. Беше ми тежко, но исках да се справя сам. Не исках да товаря семейството и съотборниците ми„, допълва баскетболистът на Чикаго.

Когато загубих баща ми, бях в хотел в Шарлът, но отидох да го видя. Върнах се и след това отново се прибрах за погребението. Всички тези чувства направиха ситуацията толкова тежка, особено през онези часове в самолета, в които се чудех как ще играя. Съотборниците му знаеха какво преживявам и бяха до мен, така че исках да им помогна. Това беше моето положение в продължение на три години„, завършва ДеМар ДеРоузън.

Предишна статияВиктор Оладипо пред завръщане в НБА през февруари
Следваща статияНай-вълнуващите асистенции в НБА този сезон (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."