10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългари в чужбинаДелегация от Сакраменто на посещение в Гърция заради Везенков

Делегация от Сакраменто на посещение в Гърция заради Везенков

Генералният мениджър на "кралете" Монти МакНеър и вицепрезидентът Фил Джабур ще следят изявите на крилото в неделя срещу ПАО

Делегация от НБА се очаква да пристигне в Гърция до часове. Представители на Сакраменто ще наблюдават изявите на Александър Везенков с екипа на Олимпиакос в следващите няколко дни, съобщават медиите в южната ни съседка.

Според информацията, генералният мениджър на „кралете“ Монти МакНеър и вицепрезидентът Фил Джабур ще следят изкъсо играта на крилото по време на дербито в гръцкия елит срещу Панатинайкос в неделя (19 март). Освен това, последният ще присъства и на срещата срещу Лаврио, която „червено-белите“ ще изиграят на 21 март.

Това е вторият път през 2022/2023, в който от Кингс пътуват до Гърция, заради Спортист №1 на България за миналата година. През февруари помощник-треньорът на Сакраменто Джей Триано проследи мачовете на Олимпиакос в турнира за Купата на Гърция, където Александър Везенков бе избран за MVP.

През този сезон в гръцкия шампионат Александър Везенков има средни показатели от 17.1 точки, 6.1 борби и 2 асистенции в общо 16 срещи на Олимпиакос, докато в Евролигата може да се похвали със средно по 18.2 точки, 7.2 борби и 1.8 асистенции в 28 двубоя.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани