7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАДеймиън Лилард мина границата от 15 000 точки в кариерата си (видео)

Деймиън Лилард мина границата от 15 000 точки в кариерата си (видео)

Портланд развали първия домакински двубой на Голдън Стейт през сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Портланд развали първия домакински двубой на Голдън Стейт в НБА през 2020/2021. Трейл Блейзърс се наложиха над противника със 123:98.

И ОЩЕ: Деймиън Лилард стана вторият играч в историята на Портланд след легендата Клайд Дрекслър, който преминава границата от 15 000 точки в най-силното първенство в света. Гардът стори това, след като наниза 34 точки срещу Уориърс, допълнени от 8 асистенции.

НАЙ-ДОБРИ: Си Джей Маккалъм стана вторият баскетболист в историята на НБА, който може да се похвали с 25 или повече точки в първите пет двубоя на тима си от сезона. Срещу Голдън Стейт той се разписа с 28. Кармело Антъни се включи от пейката с 18 точки и 5 борби.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 26 точки, 8 борби и 5 асистенции. Андрю Уигинс остана с 15.

ЗАВРЪЩАНЕТО: Дреймънд Грийн се появи на паркета за първи път през този сезон. За последно той бе по екип през февруари 2020 г. срещу Лос Анджелис Лейкърс. На сметката си крилото остави 4 борби, 4 асистенции и 1 открадната топка за 18 минути, но не успя да се разпише.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 януари Голдън Стейт и Портланд отново ще излязат един срещу друг.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани