12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаДейвис и Миротич донесоха първа победа на Шарас с Барса в Евролигата...

Дейвис и Миротич донесоха първа победа на Шарас с Барса в Евролигата (видео)

Силни последни минути за каталунците срещу ЦСКА Москва

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Шарунас Ясикевичус стартира с победа в Евролигата начело на Барселона. В своята “Палау Блауграна” каталунците се справиха с шампиона в турнира на богатите през 2018/2019 ЦСКА Москва със 76:66 в дуела на гигантите.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Дейвис завърши с 18 точки за Барселона. Никола Миротич добави 17 и 7 борби. Алекс Абринес се разписа с 13 точки и 7 борби.

Торнике Шенгелия бе най-резултатен за ЦСКА Москва с 15 точки и 5 борби. Майк Джеймс вкара 13. Даниел Хакет остана с 11 точки.

ПОВРАТНА ТОЧКА: След като изоставаха със 7 точки в края на третата четвърт, гостите намалиха до 55:57 през последния период. Барса не се забави и отговори със серия от 6-0 чрез Алекс Абринес, за да си върна лидерството и до края не го изпусна повече.

И ОЩЕ: По време на активната си спортна кариера Шарунас Ясикевичус има четири години съвместна работа с Димитрис Итудис в Панатинайкос. Последният е помощник на легендата Желко Обрадович, докато бившият гард носи екипа на “детелините” от 2007 до 2010 г. и през 2011/2012.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 октомври Барселона ще гостува на Зенит, а ЦСКА Москва ще приеме Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани