9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориДейвид Кравиш: Приятно е да разбереш, че друга държава би искала да...

Дейвид Кравиш: Приятно е да разбереш, че друга държава би искала да я представяш (видео)

Центърът и колегата му Дий Бост говориха за националния отбор в „Спорна топка“

Дий Бост и Дейвид Кравиш вече няколко дни са част от лагера на националния отбор на България. Днес от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“ „лъвовете“ ще приемат Чехия в мач от група F на пресявките за следващия шампионат на планетата.

В баскетболното токшоу „Спорна топка“ по MAX Sport 2 двамата американци с български паспорти говориха за националния отбор, за партньорството си в Галатасарай и за следващия съперник на тима ни Чехия. Ето какво разказаха те:

Дейвид Кравиш е чудесен човек, добър играч и ще помогне на България в близко бъдеще, когато аз се откажа от националния отбор. Той ще бъде полезен, защото е много добър играч… Казаха ми, че се нуждаят от мен, ситуацията е трудна и реших да дойда да помогна… Чехите имат отлични стрелци, знаем, че стрелят и движат топката добре„, казва Дий Бост.

Много е готино да играеш с Дий Бост на двете нива… Дий е страхотен, чудесен играч и има страхотна визитка. Играл е на много високо ниво… Знаех, че местното първенство в България е сравнително конкурентно. Преди няколко години имах съотборник, който бе играл тук и той ми разказа малко„, сподели Дейвид Кравиш.

Приятно е да разбереш, че друга държава би искала да я представяш… Емил Стоилов има голям потенциал. Не бих казал, че сме непременно слаби на позиция 5. Това може да се превърне в солиден пост за България… Шансовете срещу Чехия са добри, знаем, че играят здраво и са добър отбор. Харесват ми шансовете ни, събрали сме се добра група с отлични треньори„, допълва центърът.

Цялото интервю на двамата можете да видите тук

Росен Барчовски за Дейвид Кравиш: Ще ни бъде много полезен под коша

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани