9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългари в чужбинаДейвид Кравиш отново ще играе в Испания

Дейвид Кравиш отново ще играе в Испания

Центърът ще носи екипа на Уникаха Малага

Дейвид Кравиш ще се завърне в Испания. Американецът с български паспорт официално премина в редиците на участника в ACB Лигата Уникаха Малага, обявиха от клуба.

Според информацията, договорът на центъра е за година. В споразумението обаче има опция за втори сезон.

Дейвид Кравиш ще започне 2022/2023 със своя осми отбор в кариерата си. До този момент бившият възпитаник на университета Калифорния има периоди във финландския Нокия, в полския Слупск, в беларуския Минск, в руския Автодор, в испанския Манреса и в немския Брозе Бамберг.

Последният сезон Дейвид Кравиш прекара в Галатасарай, където бе съотборник на национала Дий Бост. С него той участва в Шампионската лига, както и в елита на Турция, където достига до полуфинал.

През 2021/2022 29-годишният баскетболист записва средно по 9.4 точки, 5.4 борби и 1.1 асистенции в общо 27 мача в шампионата на южната ни съседка, както и средни показатели от 7.2 точки, 5.3 борби и 1.7 асистенции в 12 двубоя на Галатасарай в Шампионската лига.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани