22 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаДебютът на Милутинов за ЦСКА Москва в Евролигата се отлага

Дебютът на Милутинов за ЦСКА Москва в Евролигата се отлага

Сърбинът е болен и по тази причина пропуска визитата на тима си в Испания

Никола Милутинов ще трябва да почака още известно време преди да дебютира с екипа на ЦСКА Москва в Евролигата. 213-сантиметровият център няма да вземе участие при гостуването на руския гранд на Барселона по-късно днес от 22.00 ч., съобщават от клуба.

Според информацията, 25-годишният сърбин е болен и по тази причина няма да бъде на разположение на треньора си Димитрис Итудис. Това обаче не е единственият проблем за ЦСКА Москва, който остана и без Янис Стрелникс. Латвиецът е получил мускулна травма по време на тренировка.

Привличането на Никола Милутинов е един от трансферните удари, които ЦСКА Москва успя да осъществи през миналото лято. Очаква се шампионът на Гърция с Олимпиакос от 2016 г. да бъде една от водещите фигури в състава на руснаците през новия сезон.

ЦСКА Москва идва от домакинско поражение от Парма във ВТБ Лигата, а участие във въпросната среща не взе Торнике Шенгелия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани