13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоОще от светаДвукратен шампион в Евролигата става боксьор

Двукратен шампион в Евролигата става боксьор

Лазарос Пападопулос ще сложи ръкавиците, за да дебютира на ринга на 19 декември

Боксът привлече още една фигура, оставила следа в европейския баскетбол. Двукратният шампион в Евролигата Лазарос Пападопулос ще сложи ръкавиците, за да се качи на ринга като професионалист. 

41-годишният бивш играч вече е подписал договор с известна компания в Гърция. Очаква се Лазарос Пападопулос да участва на турнир в Атина, който ще се проведе на 19 декември. Все още не е ясно кой ще бъде първият му съперник.

Предпочитам отборните спортове, заради престижа. Когато сте част от тим, вие извличате много предимства. В индивидуалните спортове, точно както в бокса, вие всъщност се състезавате със себе си“, казва сребърният медалист с Гърция от световното в Япония през 2006 г. 

Лазарос Пападопулос преминава през тимове като Ираклис, Панатинайкос, Динамо Москва, Реал Мадрид, Фортитудо Болоня, ПАОК, Химки, Олимпиакос и Тенерифе. На сметката си има още трофея в Еврокъп през 2006 г, 2 титли и 1 Купа на Гърция плюс златото във ВТБ Лигата от 2011 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани