Две нови попълнения за Монтана 2003

Моник Рийд и Алекса Харт ще играят за вицешампиона на България

340

Монтана 2003 се подсили с две чуждестранни баскетболистки. Към редиците на вицешампиона на България ще се присъединят две американки – Моник Рийд и Алекса Харт.

Моник Рийд е висока 185 см. и играе на позиции 3 и 4. През 2015/2016 е част от отбора на Монтана 2003, който печели златен дубъл в България. През 2016/2017 е в селекцията на Берое. Крилото преминава през десет различни страни на пет континента, включително Чили (Леонес), Германия (Васербург и Оберхаузен), Израел (Апоел Петах Тиква), Ливан (Бейрут), Мексико (Тепоракас), Пуерто Рико (Атениенсес), Румъния (Арад), Египет (Спортинг и Хелиополис), Атланта Монарх в женската Лига за развитие към НБА. Носителка на шампионската титла с Ал Фухейс в Йордания през тази година.

Алекса Харт е висока 190 см. и се изявява на позиции 4 и 5. За последно американката е част от австралийския Макай, където записва средно по 10 точки и 8.5 борби в 21 мача. Преди това преминава през тимове от Испания, Франция, Германия, Израел и Турция.

Предишна статияЦСКА започва новия сезон в НБЛ без гард
Следваща статияДебютант в ББЛ А група с успешно начало на сезона
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."