9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияДвама си поделят приза за Най-добър шести играч на BBALL.BG за 11...

Двама си поделят приза за Най-добър шести играч на BBALL.BG за 11 кръг в НБЛ

Мартин Сотиров и Дивон Уошингтън с принос за успехите на Берое и Балкан

Двама баскетболисти си поделят званието Най-добър шести играч на BBALL.BG за 11 кръг в НБЛ. Това са Мартин Сотиров от Берое и Дивон Уошингтън от Балкан.

Мартин Сотиров оформи първия си дабъл-дабъл в шампионата при мъжете през този сезон, след като се отчете с 11 точки и 11 борби при успеха на старозагорци над Академик Пловдив с 91:87. Освен това, крилото допълни статистиката си с 5 асистенции и 2 откраднати топки за 29 минути и КПД 21. При стрелбата си той бе 1/3 от средно разстояние, 2/5 зад дъгата и 3/4 от линията за изпълнение на назателни удари.

Дивон Уошингтън също стигна до двойните показатели при победата на Балкан над Спартак Плевен с 83:71 – 14 точки и 10 борби плюс 1 асистенция, 1 открадната топка и 2 чадъра за 31 минути на паркета и КПД 21. Американецът бе 4/7 при стрелбата си за две точки и 6/6 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Снимки: LAP.BG

Идеална петица на BBALL.BG за 11 кръг в НБЛ

Обина Олека – МVP на BBALL.BG за 11 кръг в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани