13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългари в чужбинаДвама на проби в ЦСКА

Двама на проби в ЦСКА

"Червените" започнаха подготовка за новия сезон

ЦСКА започна подготовка за новия сезон в НБЛ. По-рано през деня „армейците“ преминаха функционални изследвания, а тази вечер проведоха първо занимание в обновената зала на клуба.

Тренировки под зоркия поглед на помощник-треньор Даниел Клечков започнаха Венцислав Петков, Мартин Сотиров, Дамян Минков, Димитър Генов и Виктор Гергов. На проби са Веселин Господинов и Виктор Маргаритов.

Петима юноши на „червените“ също участват в заниманията. Това са Мартин Русев, Александър Александров, Владимир Нанкински, Георги Цеков и Кристиян Челенков.

На по-късен етап към подготовката на ЦСКА ще се присъединят националите Алекс Симеонов и Андрей Иванов, както и американците Брандън Йънг и Зейн Ноулс. Ангажименти към националния ни отбор на европейското имат още наставникът Росен Барчовски и другият му помощник Георги Давидов.

По традиция „червените“ бяха посрещнати с домашна погача, а президентът на клуба Роберт Гергов ги приветства с добре дошли в професионалния баскетбол и им пожела силен и успешен сезон без травми. Това съобщават от клуба в социалните мрежи.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани