21.3 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Нищо не пазихме в защита

Дарин Иванов: Нищо не пазихме в защита

В първата част бяхме равностойни, но след това се пропукахме, сподели капитанът на Ямбол

„Много неприятна загуба за нашия отбор. Мислехме си, че ще успеем да се противопоставим по-успешно на Рилски спортист. В първата част бяхме равностойни, но след това се пропукахме. Направихме няколко грешки. Мисля, че в първата половина играхме добре в нападение, но защитата ни куцаше. Нищо не пазихме в защита и това се вижда от резултата: 115 точки – това е никаква защита“, сподели баскетболистът на Ямбол Дарин Иванов след поражението от самоковци.

Сега ни предстои мач с Балкан за Купата. Ако мислим да отидем в Ботевград и да играем по този начин в защита, там ни очаква същото. Ако подобрим нещата в дефанзивен план, смятам че имаме шанс да поднесем изненада на Балкан. Надявам се и всички да сме здрави, защото пак имахме проблеми, които затрудниха тренировъчния процес, но това са оправдания. Благодаря на публиката, която дойде да ни подкрепи, въпреки лошия за нас мач. Надявам се все повече хора да има в залата“, допълни капитанът на ямболии.

Рилецо навъртя 115 точки в Ямбол (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани