12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Този път скоростта я нямаше

Даниел Клечков: Този път скоростта я нямаше

От прекалено много напрежение, просто не успяхме да покажем какво можем, коментира наставникът на Черно море Тича

„При стрелбата като цяло никога не сме с много висок процент. Ние го докарваме до процент, когато имаме точки от грешки, когато имаме точки от бърза атака. Тази скорост, която показвахме до момента, понякога беше в третата част, понякога беше в целия мач. Този път тази скорост я нямаше, имаше повече напрежение от това, че на всяка цена трябва да победим и от прекалено много напрежение, просто не успяхме да покажем какво можем. Бяхме притеснени много сериозно, глътнахме бастуна. Да, най-слабото първо полувреме за отбора през тази година“, коментира наставникът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Шумен със 71:76 в мач от НБЛ.

„Много слабо започнахме и в третата част, може би изглеждахме така, както искаме да изглеждаме през целия сезон. Повече си повярвахме, с повече агресия, принудихме Шумен да направи много грешки – 23, а ние имаме само 8 и сме вкарали 23 точки от грешки, а те имат нула. Но определено отдолу под коша всеки един висок състезател изиграва много силен мач срещу нас. Меки сме, трудно ни е, имаме контузени високи състезатели, стараем се да компенсираме, но не го правим както трябва. Като развитие на отбора, мисля, че вървим по правилния път. Младостта се показва на терена, има скорост, има агресия, изключвам първото полувреме в този мач. Трябва да продължим по този начин и когато оздравеят всички, да можем след Нова година да изглеждаме още по-добре„, добави наставникът на варненци, които допуснаха девето поражение в лигата през сезона, но имат и мач повече от останалите отбори.

Деян Биелич даде тон на Шумен за първа победа в НБЛ (видео)

Ето и бе мнението за срещата на баскетболиста на Черно море Тича Мартин Коцев:

Започнахме много пренавити, много плахи и напрегнати, и стана голяма разлика на полувремето. През третата част се събудихме, показахме нашето истинско лице, но това не беше достатъчно, за да вземем мача накрая.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани