15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Пребориха ни в този мач

Даниел Клечков: Пребориха ни в този мач

Лесно пропускаме отдолу под коша, коментира наставникът на Черно море Тича

„Поздравявам Ямбол. Джеремая Пейдж отново изнесе много силен мач. Много му е лесно срещу нас, много силно играе, вкара и някои трудни кошове. Също така мисля, че и Алонзо Кембъл се включи доста добре. Като цяло 16 борби има Ямбол в нападение срещу 9 от наша страна, пребориха ни в този мач. От друга страна, изключително лош мач в нападение. Отново старите неща, много лесно пропускаме отдолу под коша, обезверяваме се и оттам идва лошата игра в защита. Надявам се в следващия мач срещу Спартак Плевен, че ще изглеждаме по-различен начин. Още веднъж, успех на Ямбол“, коментира наставникът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата със 73:91.

Ямбол направи още една крачка към седмото място в НБЛ (видео)

Ето и какво бе мнението за двубоя на капитана на Черно море Тича Веселин Георгиев:

„Не изпълнихме треньорските задачи, основната от които беше да спрем Ямбол едно на едно. Като цяло нашата задача оттук нататък е да подобрим защитата си, най-вече индивидуалната, а оттам и отборната. Не ни се получи и за пореден път губим борбата в подкошието. Мисля, че и този път беше така. Основната причина е, че не играем добре в защита. Нашият отбор се върти около тези точки в нападение, които отбелязахме. Ако не подобрим защитата, за да ни вкарват противниците по-малко, трудни неща ни очакват.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани