Даниел Клечков: Момчетата разбират какво се изисква от тях

Надявам се да се представим добре в Словакия, допълва селекционерът на юношеския национален отбор

772

Българският национален отбор за юноши до 18 години се надява на добро представяне на европейския Чалънджър в Левице. Това сподели селекционерът Даниел Клечков пред botevgrad.com. Той допълни, че му предстои труден избор, свързан с избирането на окончателен състав, който да отпътува за словашкия град. Турнирът ще се проведе от 3 до 8 август.

Горе-долу почти сме готови с нападението и защитата. Малко сме ги разбили нещата в групови действия, за да може всеки да знае какво да прави. До момента момчетата тренират добре. Разбират какво се изисква от тях, надявам се да се представим добре в Словакия“, заяви наставникът на юношеската ни формация.

В Ботевград ще сме до 31 юли (утре), след което ще отпътуваме за Словакия на същия ден. 12 момчета ще заминат. Групата ще стане ясна на 31-ви, преди това ще преценим добре. Може би най-трудното нещо в един национален отбор е накрая, когато всички се стараят, но трябва да намериш двама, които да отпаднат от окончателния състав. Няма как, трябва да заминат 12 момчета“, казва още Даниел Клечков.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКSuperbasket.bg
Предишна статияКраля отбеляза привличането на Уестбрук в Лейкърс с колаж
Следваща статияГабриела Николова продължава с Монтана 2003
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."