4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Към основните неща трябва да направим много сериозна промяна

Даниел Клечков: Към основните неща трябва да направим много сериозна промяна

Хубаво е, че спечелихме и поздравявам момчетата, защото се раздадоха, коментира треньорът на Черно море Тича

Мачът бе нервен до края, защото отново ни взеха борби в нападение. Човек, на който обърнахме внимание, има пет борби в нападение. Много грешки правим, в които нямаме шанс да се върнем в защита. 16 на 8 са грешките в тяхна полза. Също така Ямбол са вкарали 20 точки на бърза атака, а ние фактически към основните неща в баскетбола трябва да направим много сериозна промяна, за да можем да бъдем конкурентни на другия отбор. Мога да отчета факта, че Ямбол имат много отворени шутове, които не успяха да вкарат, ние имаме в този мач много неща, които трябва да видим и да изчистим. Хубаво е, че го печелихме и поздравявам момчетата, защото се раздадоха“, заяви треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков след успеха над ямболии със 78:77.

Черно море Тича надви Ямбол за първи успех в НБЛ (видео)

Ето и какво сподели за срещата баскетболистът на Черно море Тича Лъчезар Тошков, който приключи с 18 точки, 12 борби и 6 асистенции:

Щастлив съм, че победихме. Подготвяхме се цяла седмица, имахме доста контузени и болни, и беше много трудно с подготовката за този мач. Стана много здрав и готин двубой. Спечелихме с една точка разлика, така че съм адски щастлив за това и продължаваме само напред.“  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани