17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Имаме цели да побеждаваме, но трябва да гледаме реалностите

Даниел Клечков: Имаме цели да побеждаваме, но трябва да гледаме реалностите

Селекцията е отворена, ако има шанс, вероятно ще се подсилим с чужденец, каза още треньорът на Черно море Тича

Заради отложения мач срещу Спартак Плевен, баскетболистите на Черно море Тича остават без двубой 13 дни, тъй като следващият по програма е срещу Берое на 16 януари. За последно варненци имаха среща с Ямбол на 3 януари.

Треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков сподели пред Дарик радио какви цели поставя пред отбора до края на сезона и не скри, че има възможност да бъде привлечен чужденец.

Не мисля, че този прозорец, който се отвори до предстоящия мач с Берое, ще ни се отрази кондиционно. Може би ще се отрази благоприятно, понеже имахме контузени, които сега имат това време да влязат в някакъв ритъм и да се излекуват. Много е вероятно Мартин Тодоров да не може още да се включи в игрови ритъм и да пропусне този мач„, заяви Даниел Клечков.

Засега при нас селекцията е отворена. Ако има шанс, вероятно ще се подсилим с чужденец. Но за момента това ни е отборът. Искам момчетата в тима да станат постоянни, да не се притесняват и във всеки един мач да излизат за победа, да няма плахост. Най-важното нещо е постоянство и по-високо ниво в двете фази на играта. Имаме цели да побеждаваме, но трябва да гледаме реалностите. Ние останахме единственият отбор с българи, от които повечето млади. И ако ставаше така за един сезон да се печели толкова лесно, мисля, че другите отбори нямаше да дават такива пари за селекция”, каза още наставникът на „моряците“.

ПрезGoogle
ИзточникDsport.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани