17.1 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Започнахме лошо, но след това се оправихме

Даниел Клечков: Започнахме лошо, но след това се оправихме

Наистина бяхме равностойни, допълни наставникът на Черно море Тича

Мисля, че бяхме много близко да вземем този мач. Надявам се, че момчетата ще повярват, че, ако играят по този начин, имаме шанс да вземем двубой. Радвам се, че бяхме близо през целия мач, бяхме равностойни на Спартак Плевен и нямаше такива големи разлики, тотално надиграване, както е било в другите мачове. Наистина бяхме равностойни, така че поздравления за момчетата„, каза наставникът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Спартак с 91:82.

Да, жалко е, че не спечелихме, но все пак и това е някакво надграждане. Губили сме доста трети части, този път я губим само с три точки. Започнахме лошо, но след това се оправихме, за да можем да останем в мача. Ако бяхме започнали по-адекватно, нещата можеше да бъдат по-различни. Няма нещо специално срещу Спартак. Аз искам срещу всеки тим така да излизаме и не е нещо специално срещу Спартак Плевен. Благодаря на треньора на Спартак за думите, той също върши страхотна работа и им пожелавам успех на Купата„, добави треньорът на варненци.

Спартак не се даде на Черно море Тича (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани