18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Голямо браво за момчетата, показаха характер

Даниел Клечков: Голямо браво за момчетата, показаха характер

Като изключим първата част, която започнахме много трудно, в другите три периода така трябва да изглежда нашият отбор, добави наставникът на Черно море Тича

Като изключим първата част, която започнахме много трудно, много заспало, в другите три периода така трябва да изглежда нашият отбор. В другите три части аз съм изключително доволен, защото направиха много хубав мач. Върнахме се в него след голяма разлика, имаше шанс да го вземем. Гледам статистиката и дори сме успели да изравним борбите, това беше голям проблем през първото полувреме“, коментира треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Берое с 80:82 в мач от 4 кръг в НБЛ.

„Имаме 20 асистенции, подаваме си топката, движим я, но имаме много лош процент от наказателната линия, пък там трябва да вкарваме, защото никой не ни пази. Но наистина голямо браво на момчетата, показаха характер, желание и доста добра игра, според мен. Не знам как се е видяло отстрани, но на мен ми хареса“, добави наставникът на варненци.

Берое издържа срещу борбен Черно море Тича (видео)

Ето и какво бе мнението за двубоя на баскетболиста на Черно море Тича Мартин Стефанов:

Играхме добре през второто полувреме. През първото влязохме малко плахи. Късмет накрая, че тяхното момче вкара от тройката. Късмет, накрая една стрелба ни делеше от победата. Моето представяне се дължи на отбора, това е отборна игра. Аз не съм индивидуален играч.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани