9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАДалас удари Клипърс за втори път в плейофите на НБА (видео)

Далас удари Клипърс за втори път в плейофите на НБА (видео)

Легендата Дирк Новицки изгледа мача зад пейката на Маверикс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Пред погледа на легендата Дирк Новицки Далас продължава по план в плейофите на НБА. Маверикс се наложиха над Лос Анджелис Клипърс със 127:121 като гости и вече водят с 2-0 победи в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич завърши с 39 точки, 7 борби и 7 асистенции за Далас. Тим Хардуей Джуниър добави 28 и 5 асистенции, като наниза рекордните за себе си в плейофите 6 тройки. Кристапс Порзингис се отчете с 20 точки.

Кауай Ленърд навъртя на сметката на Клипърс 41 точки и 6 борби. Пол Джордж остави срещу името си 28, 12 борби и 6 асистенции. Реджи Джаксън остана с 15 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Клипърс намалиха изоставането си до 109:114, но няколко успешни акции на Лука Дончич и Кристапс Порзингис изведоха Далас напред със 120:111. „Ножиците“ се доближиха на 4 точки чрез Кауай Ленърд, но далечен снаряд на Тим Хардуей Джуниър прекърши устрема им. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач ще бъде на 29 май в Далас. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани