10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАДалас подари успех №800 на треньора си Рик Карлайл (видео)

Далас подари успех №800 на треньора си Рик Карлайл (видео)

Кристапс Порзингис се завърна в игра

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Време беше за добри новини в Далас. Кристапс Порзингис се завърна в игра след операция на коляното, а Маверикс се наложиха над Шарлът със 104:93 като гости в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич няма спиране за Далас и навъртя 34 точки, включително 5 тройки, допълнени от 13 борби и 9 асистенции. Тим Хардуей Джуниър добави 18. В първия си мач през този сезон Кристапс Порзингис отбеляза 16 точки плюс 4 борби за 21 минути.

Тери Розиър бе най-добър за Шарлът с 18 точки и 6 борби. Пи Джей Уошингтън и Гордън Хейуърд останаха с по 16, като първият овладя и 10 борби.

И ОЩЕ: Успехът бе по-специален за треньорa на Далас Рик Карлайл. 61-годишният специалист стана 16-тият наставник в историята на НБА, преминал границата от 800 победи в кариерата си.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Шарлът ще излезе срещу Торонто. За Далас пък предстои сблъсък с Милуоки на 16 януари.

СТАТИСТИКА ОТ ШАРЛЪТ – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани