10.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАДалас надстреля Денвър (видео)

Далас надстреля Денвър (видео)

3 поред за Маверикс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Далас изравни най-дългата си победна серия в НБА през 2021/2022, след като триумфира за трети пореден път. Пред своята публика Маверикс отказаха Денвър със 103:89, за да запишат 19-ти успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич даде тон на Далас с 21 точки и рекордните за себе си в лигата през кампанията 15 асистенции, допълнени от 8 борби. Дуайт Пауъл и Реджи Бълок отбелязаха по 15. Джейлън Брънсън се разписа с 13 точки.

Никола Йокич бе над всички за Денвър с 27 точки и 16 борби. Арън Гордън финишира с 15 и 7 борби. Уил Бартън остана с 12 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс изоставаха с 4 точки 8 минути преди края на двубоя, а Маверикс решиха всичко със серия от 22-10, дошла след 6 тройки. Домакините приключиха срещата с 14 далечни снаряда от 37 опита, като 7 от тях в последната четвърт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 януари Далас ще приеме Голдън Стейт, а след двубоя ще извади от употреба №41 в чест на легендата Дирк Новицки. В същия ден Денвър ще има за съперник Юта.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани