12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт съсипа Кливланд за една част (видео)

Голдън Стейт съсипа Кливланд за една част (видео)

Уориърс с обрат през последната четвърт след изоставане от 13 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт заличи пасив от 13 точки, за да стигне до победа №13 в НБА през този сезон. Уориърс обърнаха Кливланд след 104:89 като гости, за да триумфират за втори пореден път в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри навъртя на сметката на Голдън Стейт 40 точки, включително 9 тройки, плюс 6 асистенции. 20 от неговите точки дойдоха в четвъртия период. Неманя Биелица добави 14. Андрю Уигинс се разписа с 12 точки.

Дариус Гарланд бе най-резултатен за Кливланд с 25 точки и 5 асистенции. Кевин Лав и Дийн Уейд останаха с по 17, като последният грабна и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Уориърс изнесоха много силна последна четвърт, в която лимитираха съперника до 8 точки, отговаряйки с 36. Гостите вкараха първите 17 точки в тази част, за да излязат напред с 85:81, удържайки съперника без кош в 12 поредни атаки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия си мач утре сутрин Голдън Стейт ще излезе срещу Детройт, а в понеделник Кливланд ще приеме Бруклин. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани