9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт спечели сблъсъка с Бруклин (видео)

Голдън Стейт спечели сблъсъка с Бруклин (видео)

5 поред за Уориърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт спечели дуела с Бруклин след 110:106 у дома, за да запише пети пореден триумф в НБА. Това е и втора победа за Уориърс над този съперник в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Андрю Уигинс поведе колоната на реализаторите за Голдън Стейт с 24 точки и 8 борби. Стеф Къри добави 19, 7 борби и 8 асистенции. Джордан Пул се включи от пейката със 17 точки и 6 асистенции. Клей Томпсън и Ото Портър Джуниър завършиха с по 16 и 6 борби.

В лагера на Бруклин не могат да разчитат на контузените Кевин Дюрант и Джеймс Хардън. В тяхно отсъствие Кайри Ървинг бе най-добър с 32 точки, 7 борби и 7 асистенции. Пати Милс се разписа с 24. Джеймс Джонсън остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: 4.42 мин. преди края на двубоя тройка на Пати Милс постави равенство на таблото за 96:96. Уориърс отвърнаха чрез Стеф Къри и Клей Томпсън за 104:99, но Нетс се доближиха на 1 точка за 106:107 след далечен снаряд на Кайри Ървинг. Три успешни наказателни удара на Стеф Къри и Клей Томпсън сложиха точка на спора. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 януари Голдън Стейт ще излезе срещу Хюстън, а ден по-късно Бруклин ще има за съперник Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЕН СТЕЙТ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани