13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт обърна Лейкърс за 5 минути (видео)

Голдън Стейт обърна Лейкърс за 5 минути (видео)

10-ти успех за Уориърс в последните им 12 срещи в Деня на Мартин Лутър Кинг в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт спечели за 10-ти път в последните 12 случая, в които игра в Деня на Мартин Лутър Кинг в НБА. Уориърс направиха пълен обрат срещу Лос Анджелис Лейкърс след 115:113 като гости, което им донесе победа №7 в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри отбеляза 26 точки плюс 7 асистенции в своя мач №712 в редовния сезон, с което измести от петото място във вечната ранглиста на Голдън Стейт Алвин Атълс.

От неговите съотборници Кели Убре вкара 23 точки. Ерик Паскал се включи от пейката с 19.

Денис Шрьодер бе най-резултатен за Лейкърс с 25 точки и 5 борби. Леброн Джеймс реализира 19. Антъни Дейвис остана със 17 точки, 17 борби и 7 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 5.52 мин. преди края Уориърс изоставаха с 97:106, но се вдигнаха на щурм. Гостите направиха серия от 15-2, която приключи с кош на Дреймънд Грийн, дал първото водачеството на тима си в двубоя за 110:108. В края Леброн Джеймс имаше шанс да донесе победата на Лейкърс, но пропусна зад дъгата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 януари Голдън Стейт ще приеме Сакраменто, а ден по-късно Лейкърс ще гостуват на Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани