12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориГога Битадзе за група А на Евробаскет 2022: Всеки отбор е конкурентен

Гога Битадзе за група А на Евробаскет 2022: Всеки отбор е конкурентен

Имаме голям потенциал, нашият тим е много талантлив, допълва грузинският национал

Една от надеждите на грузинския баскетбол Гога Битадзе вярва, че представителният тим на страната му може да остави следа на Евробаскет 2022. Тбилиси ще приеме мачовете от група A, където са още отборите на България, Черна гора, Турция, Белгия и Испания.

Имаме голям потенциал. Нашият отбор е много талантлив. Ще дадем всичко от себе си, за да може всички в страната ни да бъдат горди. Ще опитаме да използваме подкрепата на нашите фенове и да излезем от групата„, споделя баскетболистът на Индиана в НБА.

Изгряващата звезда в Евролигата през 2019 г. коментира и конкуренцията в група А на европейското, което ще бъде от 1 до 18 септември.

„Това е трудна група. Всеки отбор е много конкурентен, вече няма по-малки отбори в турнира. Имам усещането, че през това лято много от момчетата от НБА ще играят за националните си отбори. Ще е хубаво да изживеем това. Ще бъде голямо предизвикателство за нас, както и за останалите тимове, срещу които ще се изправим. Ще вложим много енергия, много усилия в защита и ще искаме да спечелим, за да продължим напред„, казва още Гога Битадзе.

Грузия ще излезе срещу България в Тбилиси на 6 септември. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани