21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияГлобиха гард на Левски Лукойл заради техническо

Глобиха гард на Левски Лукойл заради техническо

Санкцията, наложена от НБЛ, на Тайрън Брейзълтън е 300 лв.

Баскетболистът на Левски Лукойл Тайрън Брейзълтън е глобен с 300 лв. заради техническо нарушение, получено в дербито срещу Рилски спортист в Самоков преди седмица. Това обявиха от Национална баскетболна лига чрез официалния си сайт.

Ето и какво е решението на ДАС:

Налага на Тайрън Брeйзълтън, състезател с №3 от Левски Лукойл, глоба в размер на 300 (триста) лева на основание чл.34, т.3 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №75 между Рилски спортист и Левски Лукойл, проведена на 01.03.2021 г.

На основание чл. 27 от ДАП, решението подлежи на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен срок от уведомяването за същото.

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ Петър Цачев, състезателят с №3 от Левски Лукойл – Тайрън Брeйзълтън – е извършил техническо нарушение, изразяващо се в оспорване на съдийско отсъждане. Нарушението е трето за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани