13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаГлоба от 140 000 евро за Димитрис Янакопулос

Глоба от 140 000 евро за Димитрис Янакопулос

Евролигата наказа шефа на ПАО, заради обиди

Евролигата обяви последните санкции, наложени след мачове от турнира през изминалата седмица. От най-силната клубна надпревара на Стария континент наказаха Панатинайкос и Олимпиакос, заради нарушения на правилника. 

Собственикът на ПАО Димитрис Янакопулос ще трябва да плати 140 000 евро, заради обидни твърдения към Евролигата и нейните ръководители, уронващи престижа на турнира. Това не е първата санкция на шефа на „детелините“, който редовно е в конфликт с управляващите надпреварата.

Треньорът на Панатинайкос Димитрис Прифтис е наказан с 3000 евро, заради действия, който представляват липса на уважение към съдиите на двубоя от 11 кръг срещу Байерн Мюнхен. Тогава германците спечелиха у дома с 81:78.

С 4500 евро е глобен треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас, заради действия, който представляват липса на уважение към съдиите на срещата срещу Анадолу Ефес от 10 кръг. Тогава отборът на Александър Везенков отстъпи на съперника с 69:88.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани