7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияГергана Брънзова: Всичко, което правя е с намерението да съм полезна

Гергана Брънзова: Всичко, което правя е с намерението да съм полезна

Посланик съм на обучение чрез пример, казва още новото попълнение на Славия

Гергана Брънзова ще се завърне в игра след десетилетие. Тя е първата българка, селектирана в WNBA, след като е избрана под №24 в трети кръг на Драфт 1998 и игра един сезон за Детройт Шок.

Дебютът й за Славия може да бъде още следващата седмица, срещу Шампион 2006.

Ето как коментира новината за завръщането си на терена Гергана Брънзова, която е и председател на Обществения съвет към БФБаскетбол. Тя сподели мотивите си в страницата си във Фейсбук така:

Държах до последно да научите от първо лице! Предизвикателна работа е в днешни дни. Бях споделила, че нещо интересно идва в посока баскетбол. Това ще да е!

Полезно е точната дума! Посланик съм на обучение чрез пример. Баскетболът ми е в кръвта! Факт. Всичко, което правя е с намерението да съм полезна за по-голямото от мен и на тeзи в нужда. Баскетболът в България “крещи” за нещо ново и различно. Човек на действието съм и смея да твърдя и на новаторството.

Обичам предизвикателствата. Факт. Влизането ми в баскетболна форма е мисия с цел обучение на тези в нужда. Живея за положителна промяна, правя всичко с мотивацията да бъда по-добра. И ако по пътя си успея да докосна и вдъхновява, мотивирам и напътствам някой да бъде най-добрата си версия, то смятам се за успяла!

И така… В баскетбола съм активно. Човек съм преди всичко. Благодарна съм и привилегирована да случвам намеренията си. Действам с чиста и безусловна любов и вярвам, че сме огледало на нашите мисли. Благодаря за специалната подкрепа на всички, които сте с, до и в мен. Заeдно сме по-силни!

Гергана Брънзова отново на терена след 11-годишна пауза

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани