12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоUncategorizedГерасим Николов отново в Левски Лукойл

Герасим Николов отново в Левски Лукойл

Гардът се завръща в столичния тим след едногодишна пауза

Левски Лукойл привлече в редиците си първо българско попълнение и общо трето през това лято. В зала “Универсиада” от новия сезон ще бъде и Герасим Николов.

Договорът на 27-годишния баскетболист със столичния клуб е за година, уточняват от агенцията му. Герасим Николов ще се завърне в редиците на “сините” след едногодишна пауза.

188-сантиметровият гард носи екипа на столичани през 2018/2019, като тогава с тима има Купа и Суперкупа на България, както и сребро от НБЛ. През 2013/2014 Герасим Николов отново е част от Левски, като тогава става носител на златен требъл след Купа на България, трофея в Балканската лига и златото в мъжкия ни елит.

В кариерата си досега Герасим Николов преминава още през Чавдар Троян, ТЕСИ 20, Чардафон-Орловец и Дунав 2007. През 2019/2020 Герасим Николов приключи третия си сезон в Спартак Плевен, където реализира средно по 6 точки, 2.1 борби и 0.9 асистенции в общо 11 мача в първенството при мъжете.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани