13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияГеорги Младенов става треньор на Миньор 2015

Георги Младенов става треньор на Миньор 2015

Легендарният №12 отново ще работи в ББЛ А група

Една от легендите в българския баскетбол Георги Младенов отново ще води отбор от ББЛ А група. Селекционерът на младежкия ни национален тим ще застане начело на Миньор 2015, съобщават от клуба.

Вторият ешелон при мъжете не е чужд за него. През 2020/2021 Георги Младенов изведе Локомотив 2020 до върха в ББЛ А група.

В треньорската си кариера легендарният №12 на Левски и националния ни тим преминава още през Спартак МВР, Балкан, Лукойл Академик, Берое, както и през италианския Римини, където играе синът му Борислав в момемнта. Освен това, помага на подрастващите в Ахил. Със „студентите“ има злато в родния елит.

Носителят на 11 шампионски титли и 7 Купи на България като играч имаше и натоварено лято. Георги Младенов бе на пейката на младежката ни формация на европейския Чалънджър, който се проведе в Тбилиси. Там 20-годишните финишираха трети с баланс от 2-3.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани