11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияГеорги Глушков с визита в Дома на баскетбола в Женева

Георги Глушков с визита в Дома на баскетбола в Женева

Президентът на БФБ е обсъдил бъдещи проекти с генералният секретар на ФИБА Андреас Заклис

Андреас Заклис посрещна Георги Глушков в Дома на баскетбола в Женева. Президентът на БФБ е поканен лично от генералния секретар на ФИБА в Швейцария, за да обсъдят инициативите и проектите на българската централа за следващите години.

„Инициативата беше на ФИБА. Те много се надяват да работим фокусирано по направление женски баскетбол и 3х3. Отбелязаха, че имаме огромни шансове за развитие при жените в 3х3, коментира Георги Глушков.

На срещата e присъствал и Коста Илиев. Централата на ФИБА се подвизава в „The Patrick Baumann House of Basketball“, където се намират още Залата на славата на ФИБА, Изложбената зала, Библиотеката „Педро Фернандиз“ и Конферентния център на организацията.

Георги Глушков разгледал секцията с българските книги, снимки и експонати в Изложбената зала и Библиотеката, а също и Залата на славата, където са представени съдиите Валентин Лазаров, Артеник Арабаджиян и баскетболистите Пенка Стоянова и Атанас Голомеев.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани