10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияГеорги Глушков: Време е да запретнем ръкави и да работим здраво

Георги Глушков: Време е да запретнем ръкави и да работим здраво

Много се радвам, че Албена Брънзова прие да се захване с тази трудна задача, заяви президентът на БФБ

Президентът на БФБ Георги Глушков представи новия мениджър „Развитие на женския баскетбол“ към федерацията Албена Брънзова. Това се случи по-рано днес по време на пресконференция, която се проведе в Пресклуб България. 

Като се качвах към пресклуба минах покрай Музея на спорта и се сетих, че там има моя фланелка от НБА“, заяви Георги Глушков. 

Според мен, трябва да има много повече фланелки на наши баскетболистки, една от които има и спечелен шампионски пръстен в САЩ. Твърдо сме решени да направим всичко необходимо, за да популяризираме повече женския баскетбол. Дълго време викахме неволята, но е време да запретнем ръкави и да работим здраво„, добави президентът на родната централа. 

Много се радвам, че Албена Брънзова прие да се захване с тази трудна задача. Всички заедно трябва да работим, кой колкото може. На Общото събрание на федерацията на 29 март ще предложа да има по-голямо финансиране на клубовете, които развиват баскетбола при жените и девойките. Надявам се в събота и неделя в зала „Триадица“ да има много хора и по-добрият отбор от финалистите Берое и Монтана да победи и да спечели Купата“, каза още Георги Глушков. 

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани