9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияГеорги Герганов: Всеки ден учим по нещо ново

Георги Герганов: Всеки ден учим по нещо ново

Уникално е да се играе с баскетболисти като Павел Маринов и Иван Лилов, признава гардът на Ямбол

„Днес имахме закачка с Иван Лилов и Павел Маринов, тъй като досега не бях вкарвал повече от 12 точки в лигата. В първите два мача повторих това. Те ми пожелаха днес да подобря този рекорд и да говоря след положителен резултат в двубоя„, сподели един от героите за Ямбол при успеха му над Академик с 87:83 Георги Герганов.

Георги Герганов с ключов принос за първа победа на Ямбол в НБЛ (ВИДЕО)

Имал и съм преди ситуации като тази в края, в която трябва да реализирам важни точки, които съм губил. Тренирал съм го милиони пъти и знам, че трябва да показвам психическа устойчивост. Днес се видя, че имам подобрение“, добави гардът, който финишира с 26 точки в срещата (б.а. – негов личен рекорд в лигата).

„Уникално е да се играе с баскетболисти като Павел Маринов и Иван Лилов. Носят страхотно настроение. Всеки ден учим по нещо ново. Днес с тях двамата в състава играта просто се получаваше. Миналата година срещу Спартак на два пъти победихме, надявам се да го повторим в следващия мач„, казва още младежкият ни национал.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани