8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов пред BBALL.BG: Искам да вдигна Купата с Черноморец

Георги Боянов пред BBALL.BG: Искам да вдигна Купата с Черноморец

Решението ми беше повлияно много от Васил Евтимов, допълва крилото

Георги Боянов ще остане в България и през следващия сезон. През 2021/2022 крилото ще играе за Черноморец, като стана първото българско попълнение в ростера на „акулите“ през това лято.

Пред BBALL.BG Георги Боянов сподели защо е избрал да продължи в Бургас и какви цели си поставя лично за себе си за следващата година.

Избрах отбора на Черноморец, защото имат амбиции да са сред топ отборите в България и организацията в клуба е на много високо професионално ниво„, заяви Георги Боянов.

Решението ми беше повлияно много от Васил Евтимов. Визитката му на играч е несравнима, като треньор виждам амбицията и качествата му на топ ниво и човек, който може да ми помогне да израсна като играч. Той имаше много важна роля за избора ми„, допълва новото попълнение на бургазлии.

Играл съм срещу някои от момчетата в мачове специално, Константин Коев – страхотен стрелец и Евгени Хаджирусев – много стабилен пойнт гард. Знам, че някои от младите момчета от школата са много талантливи. През този сезон искам да спечелим много мачове и да вдигнем купа„, пожелава си Георги Боянов.

Георги Боянов отива в Черноморец

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани