8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: За мен това е първа победа срещу Балкан в Ботевград

Георги Боянов: За мен това е първа победа срещу Балкан в Ботевград

На тренировки играем доста агресивно, сподели крилото на Черноморец

За мен това е първа победа срещу Балкан в Ботевград, откакто играя в България. Радвам се, че победихме в залата на Балкан и пред погледа на местните фенове, които са много готини. Този успех е доста сладък, всички се радваме, въпреки че мачът не беше красив. Предпочитам грозна победа пред хубава загуба„, сподели пред Max Sport баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след успеха в Ботевград с 59:49.

На тренировки играем доста агресивно. Нарушенията, които правим един срещу друг, понякога са повече от нужното. Със сигурност срещу Рилски спортист можем да играем толкова агресивно, колкото и срещу Балкан. В днешно време баскетболът стана такъв, че повечето баскетболисти могат да играят на много позиции. Моят ръст и моите физически възможности ми позволяват да играя на всеки един пост. В тази среща съвместявах три позиции, което ми помага. Радвам се, че треньорът вижда това, че мога да бъда полезен на всеки един пост“, каза още крилото на бургазлии, който вкара 12 точки срещу ботевградчани.

Смятам, че доста бързо свиквам с указанията на Васил Евтимов. Има още върху какво да работя. За да играя голям баскетбол, трябва да изисквам по-малко от себе си на паркета, но да действам по-правилно от гледна точка на тактиката. Играя по един и същ начин, независимо от мача и съперника. Радвам се, че нещата с младите играчи в Черно море се получават. Ще играем на 110%, за да победим“, завърши Георги Боянов.

Черноморец ограничи Балкан под 50 точки

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани