25 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Показахме лице, което ми се иска да видя

Галин Стоянов: Показахме лице, което ми се иска да видя

Разликата в асистенциите е огромна, допълва наставникът на Черно море Тича

„По принцип си бях казал, че изобщо не искам да коментирам баскетбола този път. Изключително много се радвам, че момчетата, макар и някои от тях откровено да им ставаше лошо по време на игра стиснаха зъби, особено първото полувреме, когато имаха малко повече енергия, и играхме като равен с равен. Определено Балкан е по-класен, но показахме лице, което ми се иска да видя. Много рядко досега сме били в пълен състав, дори и този път не сме“, заяви треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов след загубата от 1/4-финалиста във ФИБА Къп със 78:99.

„Третата част нещата се промениха при нас, независимо че беше след почивката, много бързо настъпи умората, а Балкан определено вдигна оборотите. И се отвори разликата. Доволен съм от старанието и съм доволен, че стиснаха зъби и се опитаха да играят това, което исках от тях. На моменти успешно, на моменти – не. Какво прави впечатление? Много съм доволен от факта, че взехме борбата, но разликата в асистенциите е огромна – 27 на 12. Те имат 16 тройки, което е доста. Точките след грешки са 21 на 0, при условие, че грешките са 18 на 8, не 18 на 0. Но те са по-опитни, по-разумни в много голяма част от мача. При нас имаше припряност. Но пък и малките поиграха“, каза още наставникът на варненци, които изкараха 14-дневна карантина заради случаи на коронавирус.

„Единственото този път, което много ме радва, че никой от състезателите, които бяха 14, даже 19 дни, стоейки вкъщи на дивана, а някои си бяха болни с температура и т.н., не се контузиха. Доволен съм от момчетата, показаха характер„, завърши Галин Стоянов.

Едно полувреме стигна на Балкан във Варна

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани