18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Нужно е младежкото нахалство

Галин Стоянов: Нужно е младежкото нахалство

Тактическата дисциплина е много важна, каза още наставникът на Черно море Тича

Не видях достатъчно агресия и енергия от моите играчи. Не мога да си го обясня. На моменти бяхме по-различни. През първата част обликът ни бе по-добър. Ние имаме проблем и това с особена сила днес важи за подкошието, откъдето сме получили 54 точки. Берое завърши срещата с цели 20 борби повече. Разковничето в такъв мач е да бъдеш агресивен. Нужно е младежкото нахалство, но при нас това липсва и не се получава“, коментира след загубата на своя Черно море Тича в Стара Загора треньорът Галин Стоянов.

„Просто не бива да ни е страх. Трябва да бъдем много по-агресивни. Имаше моменти, в които нещата бяха добре и мога да кажа, че съм доволен. Имахме няколко прекрасни нападения, но това не е достатъчно. Надявам се, че някои от контузените ще се завърнат, макар че ситуацията е ден за ден. Георги Боянов вероятно за мача в Самоков ще бъде готов. Искам част от проблясъците днес да станат константни. Тактическата дисциплина е много важна. Много е лесно на всеки един отбор срещу нашия състав в момента, но аз вярвам, че ще изглеждаме по-добре. Нужно е обаче да кипнем и да вкараме много повече енергия“, допълва наставникът на варненци, които допуснаха 12-та загуба в НБЛ.

Берое не се затрудни с Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани