9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Можехме да покажем по-добро лице

Галин Стоянов: Можехме да покажем по-добро лице

Тази разлика от 15 точки малко ми идва в повече, бе мнението на наставника на Черно море Тича

Смятам, че можехме да покажем по-добро лице. Борбите в атака са в наша полза, но имаме само 8 точки от тях срещу 18 тях. Реално разликата не би трябвало да е такава, но Академик има повече борби като цяло“, бе мнението на наставника на Черно море Тича Галин Стоянов след загубата от Академик Пловдив със 72:87.

Имаме проблеми с контузени. Основният ни гард и една от най-добрите четворки в първенството са извън строя и не се знае кога ще се върнат. Без тях в подкошието сме с момчета на по 17-18 години, по периферията също не разполагахме с опитни играчи, а днес отсреща имахме класни играчи, с по-голям опит и по-добър игрови ритъм, заради Балканската лига. Тази разлика от 15 точки малко ми идва в повече. Поздравявам Академик за победата. Ако някой смята, че е нормално след месец карантина да играем през три дни и междувременно да има Коледа и Нова година, аз не смятам така, но това е мое мнение“, допълни треньорът на „моряците“, които допуснаха седма загуба в мъжкия ни елит.

Академик Пловдив започна 2021 г. с домакински успех

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани